top of page

WETSUIT YORUMLARI

Güncelleme tarihi: 29 Haz 2023

Yüzücüler wetsuitleri vücut ısısını korumasına yardımcı olduğu için kullanıyorlar. Böylelikle tehlike yaratacak düşük ısılarda da yüzülebilir. Özellikle son zamanlarda açık su yüzmenin popülerleşmesi ve bazı triatlon yarışmalarında kullanılması ile Wetsuit ihtiyaç oluşturmaya başladı.

Ben bir yüzücü olarak wetsuite sahip değilim. Su ısısının yüzmeye elverişli olmadığı zamanlarda yüzmemeyi tercih ediyorum. Bu kişisel bir şey. Sizler Wetsuit ile yüzmeyi tercih edebilirsiniz.

Takımızda da Wetsuit satın almak isteyen sporcularımız var. Bana verilen kullanıcı notlarını bu yazıda bir kılavuz olarak toplarlıyorum.

Ahmet Küçükaşçı; Orca markasını kullanıyor. yorumları şöyle: "Wetsuit olmadan daha rahat yüzüyorum. Eski yüzücülerde bu hissiyat oluyor zaten. Benim için tek avantajı triatlon yarışmalarında soğuk suda üşütmemesi, bisiklet etabında rahat ettirmesi... Özellikle üst vücut sabit kaldığı için ilk etapta rüzgar vs varsa soğuk su baya bir etkisini gösteriyor. Wetsuit le en azından çıkınca üşümüyorum. Suyun üstünde çok rahat duruyorum ama kol atmak içinde az bi efor gerekiyor sanki." Göktuğ Bedri Evren: Zone3 markasını kullanıyor. Tavsiye ediyor. Özellikle kış aylarında yoğun bir şekilde yüzme için kullanıyor. Yapısı, dokusu ince olduğu için tırnak gelmeden giyilmesi gerekiyor. Yüzerliliği arttırdığı için de kendini iyi hissettirdiğini söylüyor. Bir de araştırırken bu web sitesini buldum. Oldukça basit bir şekilde özetlemişler. Buna da göz atabilirsiniz Link>> Sizler de bana kullanıcı yorumlarınızı yazarsanız, bu yazıyı genişletebilirim.





31 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page